Gezondheidsadvies

Hoe doe ik mijn huid stralen? Het is een vraag die iedereen zich wel eens stelt. Vaak wordt er snel gegrepen naar verzorgingsproducten, maar krijg je niet de resultaten die je had verwacht. Bij SkynCare zetten we je graag op het juiste pad. Door de combinatie van gezondheidsadvies en de juiste producten ziet jouw velletje er binnen de kortste keren weer piekfijn en gezond uit. Ons schoonheidssalon streeft ernaar om jouw huid zowel langs binnen als langs buiten te behandelen.

Om mee te blijven met de laatste nieuwe ontwikkelingen in verband met gezondheidsadvies is het belangrijk om de nodige opleidingen te volgen. Skincoach Annelies speelt hier graag op in en volgt regelmatig bijscholingen. Van de invloed van gezonde voeding tot effecten van cosmetica op de huid, Annelies weet er alles van. Door te luisteren naar jouw wensen werken we een plan voor gezondheidsadvies uit.

Bij schoonheidssalon SkynCare kan je niet alleen terecht voor schoonheidsbehandelingen. SkynCare is namelijk een onderdeel van het gezondheidshuis Salvia Care. Onze missie? Een plaats bieden waar je onder één dak terecht kan bij verschillende gezondheidstherapeuten

Onze kern? Apotheek Salvia. Hier vind je naast de klassieke medicatie ook veel producten op natuurlijke basis. Alles begint bij het idee dat je gezondheid zowel langs binnen als langs buiten moet aanpakken. Bovendien kan je bij ons naast gezondheidsadvies ook terecht voor voedingsadvies.

Heb je nog vragen? Wil je bijkomende inlichtingen in verband met gezondheidsadvies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder!

Summer Facial

Huidanalyse met Observ520 toestel
+ Icoone gelaat, hals en décolleté
+ Hydrafacial Signature
+ Quick Summer make-up look met de nieuwe collectie van jane iredale
 
Gun jezelf 120 minuten complete me-time en ga de zomer in met een GLOW!
Nu 229 i.p.v. 299€