20200910 skyncare-2004-vierkant

Make-up advies op maat

Of je nu make-up draagt om er jonger uit te zien of om te verbergen dat je stiekem niet zo fantastisch geslapen hebt: met de juiste technieken blijven jouw kleine onvolmaaktheden onder de radar. Bovendien kan je met slimme make-uptips jouw mooie gelaatstrekken nog accentueren. Geen idee welke producten of kleuren bij jou passen, hoe je je minpuntjes verstopt en je pluspunten extra in de verf zet? Onze visagiste verklapt hoe je wonderen verricht met de producten van Jane Iredale .

Vraag raad aan een visagiste

De minerale make-up  van Jane Iredale waar wij mee werken, is niet alleen lief voor je huid en 100% natuurlijk; ze bestaat ook in trendy kleuren voor de mooiste looks bij jouw ogen en teint. Bovendien heeft Jane Iredale producten voor elk huidtype. Na een gelaatsverzorging en/of huidanalyse weet onze visagiste jou meteen te vertellen waarmee jij je huid het meeste plezier doet!

20200910 skyncare-2063

Je laten opmaken of producten kopen

Verder kan je bij ons terecht om je te laten opmaken  en om Jane Iredale-producten te kopen. Graag een heuse workshop  organiseren, al dan niet samen met je vriendinnen? Ook daarmee helpen we jou!

Summer Facial

Huidanalyse met Observ520 toestel
+ Icoone gelaat, hals en décolleté
+ Hydrafacial Signature
+ Quick Summer make-up look met de nieuwe collectie van jane iredale
 
Gun jezelf 120 minuten complete me-time en ga de zomer in met een GLOW!
Nu 229 i.p.v. 299€