Jane Iredale, de absolute make-uptopper

Met minerale make-up  doe je je huid sowieso een veel groter plezier dan met synthetische smeersels. Maar binnen het gamma natuurlijke make-upmerken bestaan er nog wel kwaliteitsverschillen. En dan staat één ding vast: de make-up van Jane Iredale steekt er met kop en schouders bovenuit. Lees hier waarom we zo’n fan zijn van deze producten, of boek meteen een afspraak om je ermee te laten opmaken!

Waarom wij voor Jane Iredale kiezen

Bij SkynCare werken we alleen met de make-upproducten van Jane Iredale, omdat ze gemaakt zijn met minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit en jouw huid de vitamines geven die ze nodig heeft. Jane Iredale bouwt haar make-up zo op dat je zowel van de voordelen van foundation als van concealer geniet, én je in hetzelfde product ook nog zonbescherming en huidverzorging krijgt. Bovendien neemt je huid deze producten dankzij hun bijzondere samenstelling beter op, waardoor je sneller resultaat boekt.  

De make-up van Jane Iredale is tot slot makkelijk en snel aan te brengen dankzij de fijne textuur; ze laat je huid ademen en biedt tegelijk toch een mooie dekking.

Je laten opmaken met make-up van Jane Iredale

We helpen je graag om de mooiste versie van jezelf te ontdekken dankzij de topproducten van Jane Iredale. Door het uitgebreide aanbod vinden we gegarandeerd de kleur die jou op het lijf geschreven is, en de producten die het beste zijn voor jouw huidtype. Resultaat: je ziet er binnen de kortste keren schitterend uit!

Wij zijn een Jane Iredale-verkooppunt!

SkynCare maakt jou niet alleen op met de make-up van Jane Iredale; we geven ook persoonlijk make-upadvies  en organiseren workshops op maat.  Bovendien doen we dienst als jouw Jane Iredale-verkooppunt. Kom dus zeker langs, of scroll eens door onze webshop.

Summer Facial

Huidanalyse met Observ520 toestel
+ Icoone gelaat, hals en décolleté
+ Hydrafacial Signature
+ Quick Summer make-up look met de nieuwe collectie van jane iredale
 
Gun jezelf 120 minuten complete me-time en ga de zomer in met een GLOW!
Nu 229 i.p.v. 299€