HydraFacial: de behandeling van de sterren in Hollywood

Wil je je huid laten stralen? Komaf maken met rimpels, pigmentvlekken of zwarte puntjes? HydraFacial is dé verzorging van het moment, die niet alleen je huid zichtbaar verbetert, maar ze ook effectief herstelt. HydraFacial geeft je een glowing skin die zeker een maand blijft nazinderen!

Ontdek hoe deze revolutionaire behandeling in één klap zorgt voor een diepe reiniging, peeling, hydratatie en anti-aging, of boek meteen je afspraak. Is het je eerste keer? Dan koppelen we aan je HydraFacial-kuur een persoonlijke huidanalyse en een behandelplan op maat.

Wat is HydraFacial?

HydraFacial is een pijnloze huidverzorging met direct zichtbaar effect, geschikt voor elk huidtype, voor alle leeftijden en voor zowel mannen als vrouwen. De huidverbeterende behandeling verloopt in drie stappen.

1. Peeling

We verwijderen dode huidcellen en maken je huid klaar om meer voeding op te nemen. We gebruiken hiervoor een peeling van niet-irriterende zuren: glycolzuur, dat de huidstructuur verbetert, poriën fijner maakt en rimpels doet vervagen, en salicylzuur, dat de talg in je poriën week maakt, zodat we het beter kunnen verwijderen.

2. Zuivering

In een tweede stap halen we alle onzuiverheden uit je poriën, zoals zwarte puntjes en talg, maar ook make-upresten. Benieuwd wat zo’n extreem diepe reiniging oplevert? Je kan het resultaat met je eigen ogen zien: het vuil dat we verwijderen, vangen we op in een flesje!

3. Bescherming

Tot slot voeden we je huid met een verkwikkende cocktail van antioxidanten, proteïnefragmenten en hyaluronzuur (een natuurlijke stof die je huid hydrateert en soepel houdt). Anti-aging en bescherming tegen invloeden van buitenaf: check.

HydraFacial maakt komaf met: 

  • pigmentvlekken
  • een droge huid
  • rimpels
  • grove poriën
  • zwarte puntjes
  • een onzuivere huid
  • acné
  • witte puntjes
  • pigmentatie
  • een doffe teint

Je huid vernieuwt elke dertig dagen, dus we raden je aan om maandelijks langs te komen voor een HydraFacial-behandeling.

Belangrijk om te weten: voor een HydraFacial-behandeling mag je niet in de zon zitten of niet juist een laserbehandeling hebben ondergaan. Bovendien moet je zeven dagen voor je kuur producten vermijden met sterke zuren in, en mag je tot tien dagen ervoor geen inspuitingen laten doen.

HydraFacial behandelingen

Bij SkynCare kan je terecht voor verschillende HydraFacial behandelingen. Als je voor de eerste keer komt, opteren we voor HydraFacial Signature, gecombineerd met een huidanalyse en een behandelplan op maat. Zo weet je meteen waarmee je jouw huid het meeste plezier doet.

HydraFacial Signature - 30 min

€150
Een diepe reiniging, extractie en hydratatie met superserums vol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Hallo, stralende huid!

HydraFacial Deluxe - 45 min

€195
Deze effectieve behandeling bevat alle essentiële functies van de HydraFacial Signature. Specifieke huidproblemen zoals fijne lijntjes of pigmentatie worden aangepakt via de boosters, op maat van wat jouw huid nodig heeft.

HydraFacial JLO - 45 min

€195
HydraFacial in combinatie met de nieuwe JLO Beauty Booster pakt een matte huid aan voor een egale, stralende teint. Maakt de huid glad, zacht en soepel wat resulteert in een mooie, frisse glow.

HydraFacial Platinum - 60 min

€220
We starten de behandeling met lymfedrainage die voor een detox-proces zorgt. Gevolgd door alle stappen van de HydraFacial Deluxe behandeling.

SkynCare Hydrafacial - 90 min

€300
Onze topbehandeling! We vullen de HydraFacial Platinum behandeling nog aan met een Nek & Decolleté Booster en een Lip of Eye Booster (naar keuze) Je krijgt de producten ook mee naar huis om je behandeling daar verder te zetten.

Summer Facial

Huidanalyse met Observ520 toestel
+ Icoone gelaat, hals en décolleté
+ Hydrafacial Signature
+ Quick Summer make-up look met de nieuwe collectie van jane iredale
 
Gun jezelf 120 minuten complete me-time en ga de zomer in met een GLOW!
Nu 229 i.p.v. 299€