Gezonder leven met het RainPharma dieet

Voel jij jezelf niet goed in je vel? Wil je af van overtollige kilo’s? Maar vind je het belangrijk om geleidelijk aan af te vallen zodat je resultaat voor altijd behouden blijft? Wij bieden het RainPharma dieet aan waarmee je niet alleen zal vermageren, maar ook positiever in het leven zal staan.

Wat is het RainPharma dieet?

Het RainPharma dieet is niet gewoon een dieet, het is een filosofie. RainPharma streeft naar een gezonde levensstijl, maar ook naar een verbetering van je huid en energiepeil. Wist je trouwens dat het 100% Belgisch is?

De nadruk van het RainPharma dieet ligt op gezonde voeding én het behoud van een gezonde levensstijl na het dieet. En net daardoor onderscheidt RainPharma zich van andere diëten. Met de hulp van onze voedingscoach bereik jij gegarandeerd jouw streefgewicht!

Hoe verloopt het RainPharma dieet?

Concreet omvat het RainPharma dieet naast een efficiënt afslankprogramma ook voedingssupplementen en shakes. Door deze combinatie raak jij al snel je overtollige kilo’s kwijt zonder roofbouw te plegen op je lichaam.

Allereerst kom je langs bij SkynCareen houden we een intakegesprek van ongeveer een uur.

Tijdens dit gesprek krijg je alle informatie en de producten die jij nodig hebt om met het RainPharma dieet te starten.

De RainPharma dieetbox bevat alle shakes en voedingssupplementen alsook een receptenboek

Bang om iets fout te doen? Niet nodig! We overlopen alles: wat je mag eten, wanneer je een shake moet drinken, welke maaltijden je mag nemen op restaurant, enzoverder. Daarnaast doen we natuurlijk ook een gewichtscontrole en vetmeting. Zo, je bent klaar om met het RainPharma dieet te starten.

Ongeveer 10 dagen later houden we alweer een gewichtscontrole en vetmeting.

Je streefgewicht behalen? Ja, na maximum 12 weken ben je er al. Hierna ga je terug normaal eten, maar we houden je nauwlettend in de gaten.

De gewichtscontroles gebeuren vanaf nu op regelmatige basis. We leren je een gezond voedingspatroon aan en helpen je om je nieuwe gewicht te behouden.

Heb je vragen over het RainPharma dieet?
Bel ons 0476 02 86 49

Summer Facial

Huidanalyse met Observ520 toestel
+ Icoone gelaat, hals en décolleté
+ Hydrafacial Signature
+ Quick Summer make-up look met de nieuwe collectie van jane iredale
 
Gun jezelf 120 minuten complete me-time en ga de zomer in met een GLOW!
Nu 229 i.p.v. 299€