20240419 skyncare-577

Icoone

Met Icoone passen we bindweefselmassage toe ter verbetering van de algehele huidconditie, vermindering van rimpels, vetreductie en cellulitis.

Icoone biedt de nieuwste innovatieve technologie voor non-invasieve mechanische bindweefselmassage voor gezicht en lichaam. Door de gepatenteerde Roboderm technologie worden er 21.600 microstimulaties per minuut gegeven aan het bindweefsel. En dit gaat op een geheel pijnloze en uiterst veilige manier.

Wat is icoone?

Icoone werkt intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen, activeert lipolyse en biedt een efficiëntere, pijnloze, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassagesystemen.

Met icoone wordt er altijd gewerkt op het draineren, verstrakken en modelleren van je huid, door mechanische  bindweefselmassage in combinatie met laser- en LED-licht.

De troeven van icoone

Met de Icoone kan het hele lichaam en gezicht behandeld worden, zelfs de meest delicate behandelgebieden zoals de oogleden, de binnenkant van de benen en armen, de hals en het decolleté.

Iedere behandeling wordt op maat gedaan, perfect afgestemd op jouw wensen en gericht op een optimaal resultaat. Het benodigde aantal behandelingen varieert per persoon en is afhankelijk van de huidconditie.

Na de eerste behandeling zie én voel je direct resultaat!

Resultaten met icoone

Huidverstrakking: Stevigere huid, minder lijntjes en rimpels door stimulatie van collageen en elastine.

Cellulitisvermindering: Gladdere huidtextuur, minder cellulitis.

Lymfedrainage: Vermindert zwellingen, verbetert de huidgezondheid.

Littekenbehandeling: Versnelt genezing, verbetert littekenuiterlijk.

Algehele lichaamsverjonging: Verstevigt probleemgebieden zoals buik, billen, dijen en armen.

Hoe starten met icoone?

Bij de behandeling van het lichaam wordt er steeds gewerkt met een basisprogramma voor het ganse lichaam + 1 focuszones. Tijdens de behandeling draag je een bodysuit (eenmalige aankoop van 30 €). Je kan naar wens nog extra focuszones toevoegen aan de behandeling. Bij de behandeling van het gelaat is geen bodysuit nodig en starten we telkens eerst met een reiniging van het gelaat.

Het beste resultaat behaal je in een kuur van 5, 10 à 15 behandelingen. Tijdens zo’n kuur adviseren we minimum 1 behandeling per week.

Bij de eerste sessie starten we met een gratis intakegesprek om samen te bespreken wat jij wil bereiken met Icoone! Wij kiezen met en voor jou een traject op maat.