Skyncare Keerbergen - Opendeur

Huidanalyse

Om je huid gezond te maken én te houden, is een huidanalyse aan te raden. Met een gezonde huid zal je zeker stralen. Of je nu last hebt van eczeem, huiduitslag, puistjes of gewoon een droge huid, met een huidanalyse van SkynCare vinden we het gepaste verzorgingsplan.

Waarom kiezen voor een huidanalyse?

Tijdens een huidanalyse wordt elk aspect van je huid zorgvuldig beoordeeld. Het geavanceerde Observ520 toestel onthult details die met het blote oog niet zichtbaar zijn, zoals pigmentatie, structuur, poriën, roodheid en de algehele gezondheid van de huid. Met deze gedetailleerde informatie kunnen we de juiste behandelingen en producten aanbevelen die specifiek zijn afgestemd op jouw huidbehoeften.

Behandelplan bij huidanalyse

We bespreken de resultaten van de huidanalyse uitvoerig met je. Samen stellen we een behandelplan op dat gericht is op het verbeteren en herstellen van je huidconditie. Of je nu last hebt van acne, pigmentatieproblemen, huidveroudering of andere huidproblemen, de Observ520 analyse biedt ons waardevolle inzichten om effectieve oplossingen te vinden.

Huidanalyse door SkynCare

Kies voor enkel een huidanalyse of kies voor een huidanalyse in combinatie met een Environ Discovery of de Hydrafacial Signature behandeling. De Environ Discovery behandeling voedt, herstelt en beschermt je huid, terwijl de Hydrafacial Signature-behandeling zorgt voor een diepe reiniging en hydratatie. Maak vandaag nog een afspraak en geef je huid de aandacht die het verdient voor een stralend resultaat.

Summer Facial

Huidanalyse met Observ520 toestel
+ Icoone gelaat, hals en décolleté
+ Hydrafacial Signature
+ Quick Summer make-up look met de nieuwe collectie van jane iredale
 
Gun jezelf 120 minuten complete me-time en ga de zomer in met een GLOW!
Nu 229 i.p.v. 299€