Huidverzorging voor mannen

Ben jij het beu om honderden flesjes te gebruiken om je huid te verzorgen? Heb je last van droge huid of toch eerder van puistjes? Wil je hier zo snel mogelijk een oplossing voor vinden? Laat je huid dan analyseren bij SkynCareSkincoach Annelies neemt jouw huid graag onder handen! Zo krijg jij de huidverzorging die bij jouw huidtype past. Zeg neen tegen huidproblemen en ja tegen een gezonde huid!

Niet alleen vrouwen vinden het belangrijk om goed voor de dag te komen. Als man wil je er natuurlijk ook goed uitzien, net daarom is huidverzorging zo belangrijk. Zowel privé als voor je job kom je steeds met anderen in contact waardoor er verzorgd bijlopen een echte must is. Wat is het eerste dat de mensen zien? Juist, je gezicht. Waarschijnlijk wil je ’s morgens niet te veel tijd spenderen in de badkamer.

Het moet vooruit gaan! Toch beschermt de huid pas optimaal tegen invloeden van buitenaf wanneer ze gezond is. Wat als wij je zeggen dat er producten bestaan waarmee jij op een snelle en eenvoudige manier een goede huidverzorging kunt verkrijgen?

Van producten voor scheren tot reinigen, van verzorgingsproducten tot douchegel, er bestaan op de markt zoveel mogelijkheden voor huidverzorging dat je soms door het bos de bomen niet meer kunt zien. Toch is het zo dat niet elke optie even goed is voor jouw specifieke huidtype. Net daarom is het belangrijk om een huidanalyse uit te laten voeren zodat je de producten voor huidverzorging perfect op jouw huid kunt afstemmen.

De producten van Environ die we gebruiken bij SkynCare geven een boost aan elke mannenhuid. Ze brengen de huid niet alleen in balans, maar neutraliseren het metabolisme, én herstellen de natuurlijke huidbarrière. Zo streef je naar een gezonde huid en zal je er frisser en energieker uitzien.

Om de juiste producten voor jouw huid te bepalen, is een bezoekje aan een skincoach geen sinecure. Bij SkynCare ben je hiervoor op de juiste plek. In ons ruime gamma van Environ producten hebben we vast een optie voor huidverzorging voor jouw huid

De tijd dat het schoonheidssalon alleen voor vrouwen was, is al lang gepasseerd. Neem daarom snel contact met ons op en maak een afspraak!

 

Summer Facial

Huidanalyse met Observ520 toestel
+ Icoone gelaat, hals en décolleté
+ Hydrafacial Signature
+ Quick Summer make-up look met de nieuwe collectie van jane iredale
 
Gun jezelf 120 minuten complete me-time en ga de zomer in met een GLOW!
Nu 229 i.p.v. 299€