Balance Program

Samen met een team experten ging RainPharma op zoek naar een compromis. De goede dingen van een proteïnedieet werden behouden, de foute beeldvorming en gekke voedingspatronen met reepjes en koekjes werden geschrapt. Het resultaat: Balance Program

WhatsApp Image 2023-01-04 at 09.32.45

Wat is het Balance Program?

Een totaalconcept waar echte, pure, onbewerkte voeding centraal staat en dat je leert hoe je lichaam werkt en wat je daarvoor best wel en niet eet. Met het Balance Program word je begeleid door onze RainPharma voedingsconsultent of diëtist die samen met jou de 3 fases van het programma doorloopt.

DE AFSLANKINGSPERIODE

In de eerste fase van het Balance Program, werk je aan een optimaal gewicht voor jouw lichaam. Door gezonde voeding te combineren met hulpmiddeltjes als shakes en supplementen, speel je snel je overtollige kilo’s kwijt. Dat zorgt voor een motiverende start!

Na 10 dagen kom je de eerste keer op controle, vervolgens elke 14 dagen. Wanneer je je vooropgestelde gewicht bereikt hebt, eindigt de eerste fase. De eerste fase duurt nooit langer dan 12 weken.

DE VERZILVERINGSPERIODE

In de tweede fase schakel je in 9 weken geleidelijk aan over op nieuwe, gezonde voeding.

Tijdens de wekelijkse controles vertelt onze RainPharma expert je voor welke voedingsmiddelen je moet opletten. Zo ontwikkel je een nieuw, evenwichtig en gezond eetpatroon en zorg je ervoor dat je gewicht stabiel blijft.

DE REGEL VAN TWEE

In de derde en laatste fase van het programma leer je om je nieuwe gewicht en hernieuwde vitaliteit vast te houden. Je komt elke maand langs voor een gewichtscontrole. We hanteren een marge van twee kilogram vetmassa. Blijf je binnen deze marge, dan is er niets aan de hand. Ga je even uit de bocht? Dan kan je snel weer bijsturen.

Door je nieuwe gewicht een jaar lang zo weinig mogelijk te laten schommelen, past je lichaam zich fysiek aan. Zo wordt het makkelijker om in de toekomst dit gewicht te behouden.

Start nu met het Balance Program!

Met het Balance Program begeleiden we al jaren mensen ter ondersteuning van een gezond lichaam en een stralende huid.

Het het Balance Box startpakket, espaar je maar liefst 15% op de aankoop van de producten die je nodig hebt.

Summer Facial

Huidanalyse met Observ520 toestel
+ Icoone gelaat, hals en décolleté
+ Hydrafacial Signature
+ Quick Summer make-up look met de nieuwe collectie van jane iredale
 
Gun jezelf 120 minuten complete me-time en ga de zomer in met een GLOW!
Nu 229 i.p.v. 299€