20240419 skyncare-209 - kopie

SkinCeuticals

SkinCeuticals huidverzorgingsproducten zijn geconcentreerd in pure actieve ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze optimaal in de huid doordringen. Zo hebben de SkinCeuticals behandelingen een snel resultaat voor huidverbetering.

De behandelingen worden uitgevoerd volgens klinische procedures en geven snelle en optimale resultaten met een SkinCeuticals-huidverzorgingsroutine voor thuis die exclusief beschikbaar is via ons instituut in onze apotheek.

SkinCeuticals behandelingen

Bij SkynCare kan je terecht voor verschillende SkinCeuticals peelings. Als je voor de eerste keer komt, opteren we voor de Sensitive Skin Peeling, gecombineerd met een huidanalyse en een behandelplan op maat. Zo weet je meteen waarmee je jouw huid het meeste plezier doet.

Sensitive Skin Peeling

€85
Deze behandeling met grondige reiniging, lichte chemische peeling en intensief kalmerend masker met botanische extracten verfrist de huidtint en geeft je een gezonde gloed. Geschikt voor de heel gevoelige huidtypes. Perfect als eerste SkinCeuticals behandeling.

Anti-Aging Peeling

€95
Deze behandeling met lichte chemische peeling, diepgaande reiniging en verstevigend vitamine C masker egaliseert fijne lijntjes en rimpels zichtbaar. Geschikt voor alle huidtypes.

Acne Peeling

€95
Deze behandeling met diepgaande reiniging, lichte chemische peeling gaat acne en onzuiverheden tegen. We sluiten de behandeling af met een kalmerend masker met botanische extracten en een aangepast dagverzorging. Geschikt voor acnegevoelige huiden.

Pigmentation Peeling

€115
Bij deze behandeling wordt er met een chemische peeling gewerkt waardoor pigmentvlekken verminderen en de algemene huidstint egaliseert. We sluiten de verzorging af met een verstevigend vitamine C masker of een masker met botanische extracten. Voor gepigmenteerde huiden.

Voor een mooie, gezonde huid

De huid weer laten stralen zien wij als onze roeping. Heb je last van een huidprobleem zoals schade door de zon, rimpels of acne, en ben je benieuwd wat het merk SkinCeuticals voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Summer Facial

Huidanalyse met Observ520 toestel
+ Icoone gelaat, hals en décolleté
+ Hydrafacial Signature
+ Quick Summer make-up look met de nieuwe collectie van jane iredale
 
Gun jezelf 120 minuten complete me-time en ga de zomer in met een GLOW!
Nu 229 i.p.v. 299€