Microneedling

Microneedling is een techniek waarbij fijne naaldjes de huid doorprikken om microscopische verwondingen te veroorzaken. Deze micro-wonden stimuleren het natuurlijke genezingsproces van de huid, en maakt het lichaam meer collageen en elastine aan.

Microneedling is een huidverbeterende behandeling die voor veel indicaties kan worden ingezet. Denk aan de beschadigde of verslapte huid door bijvoorbeeld (acne)littekens of rimpels of fijne lijntjes, maar ook bij hyperpigmentatie en grove poriën.

Hoe werkt een microneedling behandeling?

Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van een speciale ‘dermapen’. met een (wegwerp) opzetkop met zeer fijne naaldjes. Deze naaldjes vibreren op een hoog tempo in de huid waar zij minuscule gaatjes maken en zorgen voor lichte ‘beschadigen’ in de lederhuid. Tijdens de behandeling wordt de huid behandeld met een serum op maat. Door de microneedling worden de actieve bestanddelen van het serum meteen opgenomen in de diepte. 

Microneedling stimuleert celdeling en zo neemt de aanmaak van collageen en elastine toe. De huid wordt sterker, weerbaarder, soepeler, egaler van kleur en zorgt voor een jonge en frisse uitstraling.

Om optimale resultaten te behalen, wordt microneedling aanbevolen in een kuurvorm. Een kuur omvat 5 behandelingen, met 4 weken tussen elke sessie. Deze aanpak zorgt voor een geleidelijke verbetering van de huid en stimuleert de natuurlijke collageenproductie. De behandeling is in sommige gevallen ook goed te combineren met een peeling.

20240419 skyncare-719

Microneedling is inzetbaar bij volgende huidproblemen:

Acne littekens (niet ontstoken)

Fijne lijntjes en rimpels

Verslapping van de huid

Hyperpigmentatie

Grove poriën en ruwe huidtextuur

Littekens veroorzaakt door letsel, chirurgie, of acne

20240419 skyncare-728

Microneedling behandelingen

Bij SkynCare kan je terecht voor verschillende microneedling behandelingen. We werken telkens met een serum op maat van jouw huidconditie en huidbehoefte.

Microneedling gelaat

€135
Microneedling gaat de huid aanzetten zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen. Het resultaat is een gladdere, jongere en gezondere huid.

Microneedling gelaat, hals en decolleté

€165
Microneedling gaat de huid aanzetten zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen. Het resultaat is een gladdere, jongere en gezondere huid.

Microneedling gelaat + SkinCeuticals peeling

€180
Eerst passen we een SkinCeuticals peeling aangepast aan jouw huid toe om daarna microneedling toe te passen waarbij zorgen voor celvernieuwing en stimulatie van collageen en elastine.

Microneedling gelaat, hals en decolleté + SkinCeuticals peeling

€210
Eerst passen we een SkinCeuticals peeling aangepast aan jouw huid toe om daarna microneedling toe te passen waarbij zorgen voor celvernieuwing en stimulatie van collageen en elastine.

Wat na de behandeling?

Na de behandeling kan de huid iets trekkerig en droog aanvoelen en roodheid vertonen. De huid oogt net alsof je iets te lang
in de zon hebt gezeten. Dezelfde dag zal er nog veel roodheid aanwezig zijn. Dit is een normale reactie en tijdens de eerste 24 uur zal de roodheid sterk afnemen.

Microneedling contra-indicaties

Microneedling is niet geschikt bij: herpes, huidkanker, eczeem, psoriasis, netelroos, actieve (ontstoken) acne,  zwangerschap en borstvoeding, bij gebruik van bloedverdunnende medicatie, fillers/injectables (minder dan 2 weken voor de behandeling).

20240419 skyncare-724

Klaar om je huid te transformeren met microneedling?

Ontdek de voordelen van deze baanbrekende behandeling en herstel de jeugdige uitstraling van je huid vandaag nog! Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een microneedling behandeling en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je huidverzorgingsdoelen te bereiken.

Summer Facial

Huidanalyse met Observ520 toestel
+ Icoone gelaat, hals en décolleté
+ Hydrafacial Signature
+ Quick Summer make-up look met de nieuwe collectie van jane iredale
 
Gun jezelf 120 minuten complete me-time en ga de zomer in met een GLOW!
Nu 229 i.p.v. 299€