Skyncare Keerbergen - Opendeur

Waarom wij werken met Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden.

Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

De troeven van Environ

De Environ behandelingen zijn ontspannend, comfortabel en geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Er worden heel mooie resultaten geboekt bij de behandeling van acne, littekens, rosacea, couperose en bij een droge en gevoelige huid. Maar ook voor wie rimpels, fijne lijntjes of pigmentvlekken wil aanpakken, is dit een zeer effectieve behandeling!

De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

  • Environ is de pionier in het gebruik van hoge effectieve dosissen vitamine A en antioxidanten.
  • De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, elke leeftijd en elk geslacht.
  • Elk product wordt langdurig onderworpen aan klinische testen door dr. Fernandes en zijn team en door onafhankelijke medewerkers. De doeltreffendheid en veiligheid ervan zijn bijgevolg bewezen.
  • Het Environ gamma is wereldwijd een van de zeldzame huidverzorgingslijnen die beschikken over eigen, steriele productiefaciliteiten, gespecialiseerde chemici en toptechnologie.
  • Er worden zo weinig mogelijk bewaarmiddelen gebruikt.
  • De producten worden verpakt in speciale flesjes en tubes die hen beschermen tegen licht en lucht.

Kwaliteit gegarandeerd!

De Youth EssentiA en Skin EssentiA Serums zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk labo controleert of de geteste producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten.

Dit garandeert  de actieve werkzaamheid zoals gespecificeerd door Environ.  Hierdoor is de consument zeker van een kwalitatief hoogwaardig product met de genoemde doseringen actieve vitaminen, dat de belofte van concrete resultaten  kan waarmaken.

De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen en te verzekeren dat de hoogste normen worden gehandhaafd.

Kom je een eerste keer langs? Boek dan de Environ Discovery behandeling. Na een grondige huidanalyse stellen we samen een persoonlijk behandelplan op voor een stralende en gezonde huid. Helemaal op maat van wat jouw huid nodig heeft.

Waarom nog twijfelen?

Environ behandelingen

Bij SkynCare kan je terecht voor verschillende Environ behandelingen. Als je voor de eerste keer komt, opteren we voor Environ Discovery, gecombineerd met een huidanalyse en een behandelplan op maat. Zo weet je meteen waarmee je jouw huid het meeste plezier doet.

Environ eerste consultatie

€105
Consultation Discovery + gratis huidanalyse met Observ toestel. Je eerste Environ gelaatsbehandeling. Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

Electro-sonic Essential Behandelingen

€115-€135
De baanbrekende dual electro-sonic technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

Environ Cool Peel behandelingen

€115
De unieke Cool Peel Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernades om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

Summer Facial

Huidanalyse met Observ520 toestel
+ Icoone gelaat, hals en décolleté
+ Hydrafacial Signature
+ Quick Summer make-up look met de nieuwe collectie van jane iredale
 
Gun jezelf 120 minuten complete me-time en ga de zomer in met een GLOW!
Nu 229 i.p.v. 299€