Pedicure, manicure en meer: hoe maak jij je gelaatsverzorging compleet?

Onze huid- en gelaatsbehandelingen doen je niet alleen stralen; ze geven je ook dat zalige zengevoel waar je zo van geniet. Wil je de ontspanning nog wat langer laten duren én je look compleet maken? Dan vind je hier de extra’s die je kan bijboeken bij je gelaatsverzorging: pedicure en manicure, maar ook een epilatie en gelaats- of lichaamsmassage.

Scrol door ons aanbod, of leg meteen een moment vast van puur genieten!

1. Pedicure om weer op wolkjes te lopen

Je voeten krijgen het zwaar te verduren. Ze zitten vaak de hele dag in schoenen en ze dragen trouw je lichaamsgewicht. Een pedicure is dus geen slecht idee! Tijdens zo’n voetverzorging verwijderen we overtollig eelt, reinigen en knippen we je nagels, en masseren we je stappers met een verzorgende crème. Ook ingegroeide nagels en andere voetproblemen verzorgen we, zodat jij weer op wolkjes wandelt!

pedicure45 min45 euro

2. Manicure: laat je handen onder handen nemen

Zachte handen en propere, sterke nagels maken meteen een verzorgde indruk. Heb jij last van droge handen, rimpels of ouderdomsvlekken? Zijn je nagels broos? Je bent zeker niet de enige: onze handen zijn blootgesteld aan koude, zon en regen, en dat laat zo zijn sporen na. Gelukkig vallen die sporen makkelijk weg te werken met de juiste verzorging. Tijdens een manicure kalmeren we je huid met een hydraterende handcrème. We duwen je nagelriemen naar achteren, vijlen je nagels mooi in vorm en verwijderen dode huidcellen. Als kers op de taart kan je je nagels laten lakken.

manicure45 min40 euro
manicure en nagels lakken55 min50 euro

3. Van wenkbrauwen epileren tot wimpers verven

Na een gelaatsverzorging kijk je extra tevreden in de spiegel. Maar misschien wil je in één klap komaf maken met ongewenste haartjes op je bovenlip of kin, of je blik nog sprekender maken. Kom dan gerust langs om je wenkbrauwen te laten epileren of verven, of voor een ander type gelaatsepilatie.

Wenkbrauwen en wimpers
Epilatie wenkbrauwen15 min15 euro
Epilatie en verven wenkbrauwen25 min25 euro
Verven wenkbrauwen15 min15 euro
Verven wimpers en wenkbrauwen20 min25 euro
Gelaat
Epilatie bovenlip15 min15 euro
Epilatie kin15 min15 euro
Epilatie bovenlip en kin20 min25 euro
Epilatie wenkbrauwen en bovenlip20 min25 euro
Epilatie gelaat (kin, bovenlip en wenkbrauwen)25 min35 euro

4. Gelaats- of lichaamsmassage

Wil je na je gelaatsbehandeling het allerlaatste restje spanning zien verdwijnen? Dan zit je goed met een gelaats- of lichaamsmassage. Je wordt er helemaal relaxed van én je geeft je gezondheid een boost. Dankzij een massage ontspannen je spieren en verwijden je bloedvaten. Je verbetert met andere woorden je bloeddoorstroming, waardoor je longen meer zuurstof krijgen en jij je energieker voelt. Bovendien bevat onze massageolie de nodige vitamines om jouw huid prima te verzorgen.

Bij SkynCare specialiseren we ons niet alleen in gewone massages, maar zijn we ook opgeleid in speciale massagetechnieken voor mensen met kanker. Wanneer je getroffen bent door de ziekte, vormt een massage een welkome ontspanning en geeft ze je kracht om met hernieuwde energie het genezingsproces verder te zetten.

Massage gelaat kort10 min10 euro
Massage gelaat medium2020 euro
Massage gelaat lang30 min30 euro
Massage gelaat, hoofd en nek20 min20 euro
Massage rug20 min20 euro
Massage voeten en onderbenen20 min20 euro

Vragen over de extra’s waarvan je kan genieten bij je gelaatsbehandeling? We beantwoorden ze graag!

Summer Facial

Huidanalyse met Observ520 toestel
+ Icoone gelaat, hals en décolleté
+ Hydrafacial Signature
+ Quick Summer make-up look met de nieuwe collectie van jane iredale
 
Gun jezelf 120 minuten complete me-time en ga de zomer in met een GLOW!
Nu 229 i.p.v. 299€